Mie

Mit navn er Mie og jeg er 21 år gammel.

Jeg blev færdig med min studenter eksamen i sommeren 2014 og har siden da fået afprøvet lidt forskelligt arbejde og undersøgt nogle muligheder for videre uddannelse. Jeg har været ansat på fuld tid i en salgsstald på Sjælland for periode i 2015 og har drevet min egen rideskole på Bornholm fra 1. april 2016 til 1 juni 2017. Derudover har jeg et tjenerjob på min fars restaurant i Allinge, hvor jeg i øjeblikket tjener til "huslejen" ved at arbejde i weekenderne. Restauranten hedder Margeritten, og jeg er ansat på mit 8. år i år.

Jeg er en ung og frisk pige, hvis jeg selv skal sige det, som ofte har mange jern i ilden på en gang.

Jeg startede på hestemassør uddannelsen i foråret 2017 og satser på at gøre uddannelsen færdig i December 2017. Derudover har jeg kastet mig ud i at skulle lære at køre travhest - hvilket jeg aldrig havde forstillet mig at jeg kom til. Men jeg kan mærke at travsporten har vagt en stor interesse, og jeg har derfor fået erhvervet mig en monté licens som jeg forhåbentlig får glæde af på de danske travbaner i fremtiden.

Mange spørger mig ofte: Mie... hvad vil du gerne uddanne dig som, og lave når du bliver "voksen"?

Hvis jeg skal være helt ærlig, så kan jeg ikke udpege en specifik ting lige nu og sige; Det er det her jeg skal lave resten af mine dage! Nej... Jeg er ung og fyldt af massere af gåpåmod og nye idéer - Så mine forløbige fremtidsplaner er at jeg skal fortsætte med at lave det der gør mig glad, og når jeg ikke længere er glad når jeg står op om morgenen, så skal jeg finde på noget nyt. Jeg er sikker på at en eller anden dag støder jeg ind i nogen eller noget, hvor jeg tænker; Det her, det er lige mig! Jeg må vide mere... Men indtil da, er planen at jeg må prøve mig frem og mærke efter i min mave og gøre det der gør mig glad.

Det jeg laver idag er helt sikkert noget jeg glæder mig til at stå op til hver dag, det gør mig glad! Jeg elsker at træne mine heste og udvikle dem, samtidig med det får vi ofte får en masse kunder forbi Healthy Horse - Bornholm. Det er spændende at arbejde med Aquatræning og se heste udvikle sig, samtidig med at man kan kombinere det med tilskudsprodukter som får hesten til at føle sig helt i top. Det er fantastisk.

Det var lige et lille indblik i min verden og mine tanker for fremtiden Cool