Jeg hedder Mie Johnsen og er en hestetosset pige (1996).
Jeg startede min ridekarriere på Smedegårdens Rideskole da jeg var 6 år gammel.
I dag har jeg afsluttet min HF eksamen i 2015, og har efterfølgende i en kortere periode været fuldtidsansat i en salgsstald på Sjælland. Nu er jeg vendt hjem til øen igen, og vil starte min egen rideskole. Udover dette, har jeg planer om at læse til Fysiurgisk Hesteterapeut med opstart efteråret 2016.

Gennem mine mange år på hesteryg, har jeg på min tidligere pony, Elmelys Dun Jackoo, været Bornholmsmester i Dressur, fået en 2 plads til Distrikt 5 mesterskabet på Sjælland og med mange gode resultater i bagagen, var vi kvalificeret til at starte landsstævner – Men nåede det dog aldrig da tiden som ponyrytter er knap. 

Da jeg faldt for aldersgrænsen som 16 årig, solgte jeg min pony til en fantastisk familie her på Bornholm, hvor han stadig er og starter konkurrencer. Min hestekarriere startede ud med at jeg købte min tidligere hest, Charlie. Charlie var noget af en kup – Han var en hest af høj kvalitet. Vi fik startet nogle stævner sammen, og nåede også at starte et enkelt mesterskab i Dressur hvor vi endte på en 6. plads. Men efter at han røg ind i en længere sygeperiode, var vi nødsaget til at tage afsked med ham efteråret 2015. Nu har jeg en stor hoppe, som forhåbentlig også bliver rigtig god – Med hårdt arbejde, kan alt lade sig gøreWild